Wedstrijdverslag Be-Ready 3 - OVV '67 3

Zondag 10 september stond de wedstrijd Be-Ready 3 - OVV '67 3 op het programma. Leider John had de beschikking over maar liefst 16 spelers. Omdat OVV ook in het geel-zwart speelt mochten we in de rode uit tenues spelen. Dat dit verwarrend is voor de meeste Hankse spelers bleek tijdens de eerste helft. Vele malen werd er een geel-zwarte speler aangespeeld en met een geel-zwart shirt in de buurt werd er nonchalant gespeeld. Het was aan nieuwe doelman Arno te danken dat OVV'67 de score pas na 15 minuten spelen opende met een goede kopgoal. Ook daarna redde Arno nog diverse malen. Hij werd nog 1 maal geklopt, maar toen kon Adam op de doellijn de bal nog wegwerken. De rust werd met kunst en vliegwerk bereikt met een 0-1 achterstand.

In de rust werden de nodige wissels toegepast en na rust leek Be-Ready gewend aan de rode shirts. Er werd beter overgespeeld en er ging zelfs enige dreiging uit van de aanvallen. De Oosteindse doelman werd enkele malen voorzichtig getest. Helaas werd er juist op dat moment een cruciaal duel verloren en OVV'67 kon in een rechte lijn richting het doel. Op deze inzet was Arno kansloos en het werd met een 0-2 achterstand lastig om nog een goed resultaat te boeken. Het derde bleef het wel proberen en had pech dat de scheidsrechter van dienst geen penalty toekende toen John door de keeper van OVV'67 met 2 handen aan zijn benen onderuit werd getrokken. Overigens was dit de enige verkeerde beslissing van de scheidsrechter, hij had de wedstrijd prima onder controle.

Na 90 minuten klonk het laatste fluitsignaal en moest Be-Ready 3 zich gewonnen geven. OVV'67 had ditmaal een betere ploeg en was scherper en fitter in de duels. Om positief af te sluiten, er waren veel leermomenten voor alle spelers. Volgende week weer de kans om verbetering te tonen in de thuiswedstrijd tegen Madese Boys 4. Aftrap om 11u.