Be-Ready 5 weer terug op aarde

BOEM!!! Met een harde klap landde Be-Ready 5 afgelopen zondag terug op aarde. Na twee overwinningen op rij was Irene 4 te sterk voor het vijfde. Alles wat de afgelopen 2 wedstrijden mee had gezeten zat deze zondag tegen, waar het aan lag is gissen, was het veld de oorzaak, onderschatting of gewoon een betere tegenstander? Het leek zo goed te beginnen, ruim op tijd was iedereen aanwezig, alleen Kevin en Arjan waren te laat in Den Hout, maar dat gaf Bosje te tijd om de tenues weer keurig klaar te hangen. Klasse Bosje!

Om 10.00 uur floot de scheidsrechter voor het eerst en de eerste helft had Irene een groot overwicht, het vijfde kreeg de bal steeds niet bij een speler met een geel shirt. Toch lastig om dan kansen te creëren. Uiteindelijk kreeg Koen nog een aardige schietkans na voorbereidend werk van de van een blessure teruggekeerde Huub. Maar inmiddels had Irene al 3x gescoord, dus in de rust was er werk aan de winkel voor John.

Na rust gaf het vijfde een signaal dat het goed naar John had geluisterd. Er werd simpel gevoetbald en de bal kwam weer aan bij de juiste spelers met een geel shirt. Helaas kon het doel niet gevonden worden. Irene maakte snel de 4-0. Kevin wist iets later na een assist van Patrick de eretreffer te maken. Er waren nog wat kansjes voor Be-Ready, maar Irene maakte de doelpunten. De uitslag van 7-1 was volkomen terecht. Na 90 minuten floot de scheidsrechter voor het laatst en stond het vijfde weer met beide voeten op de grond.

As zondag speelt het vijfde zijn laatste wedstrijd van het seizoen. Op sportpark de Schiethoek wordt om 10.00 uur afgetrapt voor de wedstrijd tegen TSC 7. Aansluitend is het Super Sunday met lokale dj's, een mystery guest en een grote verloting. Komt allen naar Be-Ready voor de laatste thuiswedstrijden van Be-Ready 2, 3, 4 en 5.