Be-Ready Vr 2 houden 40 minuten stand.......

Zondag 19 maart kwam D.I.A. ( Duc in Altum ) richting Hank. Tenminste dat was de bedoeling, maar om 10.00 uur, de geplande aanvangstijd was er van een tegenstander nog geen sprake.
Een blik op de website van DIA leerde ons dat daar toch ook echt 10.00 stond vermeld. De selectie van Vr. 2 werd op het allerlaatste nippertje ( 5 voor tien!)  nog aangevuld met Annemarie en dat was geen overbodige luxe, want  echt ruim was de selectie ook nu weer niet.

Voor aanvang van de wedstrijd nog maar eens gewezen op het feit dat afmelden eigenlijk niet meer kan gezien de personele problemen bij  de vrouwenteams op dit moment.  De warming up verliep goed, maar was alleen veel te vroeg afgelopen omdat er van een tegenstander zoals gezegd nog geen sprake was. Sommigen onder ons begonnen dus maar alvast aan de mondvoorraad die eigenlijk was bedoeld voor het pauzenummer.
Ruim over tienen arriveerde de geel zwarte brigade uit Teteringen dan toch en na een snelle omkleedsessie en een wat ingekorte warming-up kon  de scheidsrechter  voor de eerste maal een schrille fluittoon laten ontsnappen uit zijn scheidsrechters fluitje. Het een en ander gebeurde allemaal op het hoofdveld en dit was een primeur voor Be-Ready Vr2.

DIA voetbalde iets makkelijker, was ook sterker, maar Be-Ready deed goed mee en als het al gevaarlijk dreigde te worden dan konden we vertrouwen op een solide keepende Dewy. Het enige gevaar dat Be-Ready kon stichten  resulteerde hoogstens in wat hoekschoppen of bijna schoten. We leken de rust te halen met een brilstrand ,maar helaas moesten we net voor half tijd tweemaal zwichten voor de dadendrang van de voorwaartsen van D.I.A. 0-2 dus bij rust en eigenlijk konden we daar best mee leven. We speelden naar beste kunnen en de inzet en werklust was als vanouds goed.

In de rust de diverse versnaperingen tot ons genomen  en de coach wees erop om na rust nu eens goed van start te gaan en niet meteen voor voldongen feiten te worden geplaatst. Zo gezegd zo gedaan en dus stond het 5 minuten na de hervatting................. 0-4 voor DIA!!! Ergens was er blijkbaar toch iets mis gegaan. DIA bleef sterker ,maar verdedigend ging er veel goed en Dewy hield bijna alles tegen.

Ook na rust waren enkele afgedwongen hoekschoppen de enige wapenfeiten van Be-Ready zijde. Bij het laatste fluitsignaal van de goed leidende leidsman stond er uiteindelijk met 0-7 een duidelijke uitslag op het elektronische scorebord.

De zege van DIA was zeer zeker verdiend,  de inzet van Be-Ready  echter bewonderenswaardig.
Zeker weten dat er zondagavond een paar van ons als een blok in slaap zijn gevallen . De wedstrijd was heel goed voor de conditie, daar kan geen training tegen op. Al met al een sportieve wedstrijd, een goede tegenstander, een  puike scheidsrechter en een goed bespeelbaar veld.

Zoals gezegd dames, de inzet was lovenswaardig, meer dan je best kan je niet doen.
Donderdag trainen 19.30 uur
Zondag spelen uit in Moerdijk tegen T.P.O.  Aanvang: 10.45 uur. Verzamelen om:09.30 uur