Off day Be-Ready Vr2 in Hooge Zwaluwe.....

18 December stond de laatste wedstrijd van het kalenderhaar 2016 op het programma. Nog voor het vertrek was de selectie al enigszins uitgehold. Daarom echter niet getreurd, we hadden immers nog voldoende spelers over deze zondag. Ruimschoots op tijd werd koers gezet richting Hooge Zwaluwe. Onderweg in Made werd nog een tussenstop gemaakt om onze keeper op te pikken. Eenmaal in het mooie dorpje Hooge Zwaluwe aangekomen, was er ook nog een chauffeur die het niet kon laten even bij de kerk te gaan kijken, maar uiteindelijk bereikten ook zij het sportpark.

De al wat eerder aangekomen leden van het Be-Ready Vr 2 team zaten in de kleedruimte al te popelen om hun uiterste fraaie en perfect passende outfit te mogen aantrekken. Het wedstrijdformulier werd ingevuld en het eerste bakkie koffie werd ons al snel aangeboden. Kortom een doorsnee zondagochtend. De warming-up werd afgewerkt op het hoofdveld en iedereen was (bijna) fit. Sommigen hadden een avond eerder toch nog wel iets anders aan hun hoofd gehad blijkbaar, maar ook zij konden min of meer fit aan de aftrap verschijnen.

Wat het precies was en waar het aan lag , daar hebben we de vinger nog niet achter gekregen, maar echt flitsend zou het deze zondagochtend nooit worden van Be-Ready zijde.

Al snel kwamen "we" met 2-0 achter, nog even hadden we hoop op een goed resultaat. De 2-1 aansluitingstreffer (Ilona)  was van een mooie en hoge kwaliteit. Het centrale verdedigingsduo moesten we helaas al snel vervangen. Gelukkig hebben we bijna louter multifunctionele spelers tot onze beschikking en konden we Marit als nieuwe rots in de branding posteren. De rust kwam geen moment te vroeg.

Die rust konden we mooi benutten om bij verschillende speelsters de dozen alsnog van de schoenen te halen. Ook hebben we de materaal man nog verzocht om na de rust een ronde bal in het spel te brengen want de eerste leek wel vierkant. Tenminste voor de geel zwarten. Het was duidelijk dat het na de rust, feller, geconcentreerder en efficiënter zou moeten worden. Wat het ook werd na de rust, in ieder geval niet feller, geconcentreerder en efficiënter. Uiteindelijk scoorde HZ '75 nog twee keer en dus werd het een 4-1 nederlaag. Het beste deze zondag waren de mandarijnen in de rust.  :-) 

De winterstop kwam duidelijk een wedstrijd te laat voor onze toppers. Toch kunnen we spreken van een geslaagde eerste seizoenshelft. Met vereende krachten en af en toe wat steun van derden (waarvoor hartelijk dank)  speelden we tot op heden toch maar mooi elf wedstrijden. Elf wedstrijden tegen veelal vooral fysiek sterkere en oudere tegenstanders. De inzet is echter altijd meer dan honderd procent, de beleving is top en ook bij soms grote achterstand blijft een ieder meer dan zijn best doen. Er zijn zeker stappen gezet.

Op de terugreis, na een diepgravend gesprek in de kantine bij HZ'75 nog even aangelegd bij een grote Amerikaanse multinational. En om goed half twee waren we weer in Hank. Kortom de winterstop kan beginnen.

Opstelling: Quincy, Isa (Jennifer),  Silke (Mandy) , Annemarie (Britt S.), Linse Tara, Willemijn, Chris, Marit, Ilona, Danielle.