Be-Ready Vr2 krijgt te weinig.....

Iets eerder  dan normaal  verzamelden de  speelsters van Be-Ready vr. 2  op sportpark De Schiethoek. De eerder beloofde trainingspakken konden immers worden aangepast en werden vervolgens uitgereikt. Iets over half elf werd er vertrokken richting Terheijden. Eenmaal daar aangekomen werd de kleedruimte opgezocht. Even later arriveerde ook doelvrouwe van dienst Quincy en waren we compleet. De selectie bestond ditmaal uit maar liefst 12 speelsters, want  ook (nieuwste aankoop) Jennifer was  erbij.

De warming up verliep  als vanouds en werd afgewerkt onder de klanken van de door de tegenstander verzorgde muziek.  Nou ja muziek, het waren meer elkaar kort opvolgende geluidssignalen. De opstelling was inmiddels bekend en ook de tactiek was gesneden koek voor de dames. Nog iets verder dan dat we al van huis waren bleek er nog een veld te liggen en  daar  was de leidsman al aanwezig. Precies 11.30 uur trapten we af. Al snel bleek dat  beide ploegen niet veel voor elkaar onderdeden. Er ontspon zich een, ook voor de neutrale toeschouwer, leuke wedstrijd. Ook de best weer talrijke Hankse supporters genoten van een leuke wedstrijd onder een pril najaars zonnetje. Weinig echte kansen vooralsnog voor beide teams. Het was dan ook een zondagsschot van Terheijden met daarin een curve dat Quincy te machtig was, dat voor de 1-0 moest zorgen. Dat was een domper voor de Hankse dames, maar de ruggen nog maar eens  gerecht en de verdiende gelijkmaker hing in de lucht en viel er op een gegeven moment dan ook uit. Het was spits Ilona die de trekker overhaalde, zij prikte de bal met net genoeg snelheid in het uiterste hoekje 1-1 dus. Dat werd ook de ruststand. Op naar de kleedruimte, oftewel een voetreis naar Rome. De tocht naar de  welverdiende thee neemt bijna de gehele rust in beslag.

Be-Ready kwam niet best uit de startblokken na rust en het was Terheijden dat het meeste balbezit had. Tot echte grote kansen kwamen zij ook niet en Be-Ready had meer moeten halen uit de snelle counters. Een vrije trap van Terheijden leek door Quincy gestopt te worden maar de bal kwam toch in het Hankse doel terecht. Even wankelde Be-Ready, Quincy hield middels een paar hele mooie reddingen de Hankse hoop echter levend en er werd toch nog een heus slotoffensief uitgeperst. De lat, een goede keeper en wat onfortuin stonden echter de toch wel verdiende gelijkmaker in de weg. Even later floot de goed fluitende leidsman voor de laatste maal. 2-1 Voor Terheijden. Al met al een goede wedstrijd, waarin we goed "stonden", van onze kant tegen een sportieve tegenstander en met een goede assistent scheidsrechter (bedankt Wesley) en enthousiaste supporters. Vandaag zagen we een ijzersterke verdediging, een robuust middenveld en een dreigende aanval. Kortom, een geslaagde wedstrijddag.

Opstelling:
Quincy Willemijn, Silke, Evie, Linse, Tara, Chris, Mandy, Britt, Ilona, Danielle, Wissel: Jennifer

Deze week weer lekker fanatiek  trainen en volgende zondag spelen we (thuis) tegen VCW. Aanvang 10.00 uur. Verzamelen 09.15 uur.