Be-Ready VR 2 verliezen van T.P.O............

Vandaag was T.P.O. uit Moerdijk de tegenstander van dienst. We hadden maar liefst 15 (!!!)  redelijk fit ogende speelsters tot onze beschikking. Met dank aan de gastspeelsters! Fit ogen is overigens natuurlijk nog wat anders dan fit zijn. De warming up verliep volgens plan en het werd tijd om de tactiek te gaan  bespreken in de beschutte omgeving van de kleedruimte. Op de vraag hoe laat het was antwoordde Jeroen: " Een kwartier  :-)   "  Bedankt Jeroen!!!

Zoals gezegd het strijdplan besproken in de kleedruimte en we konden aan de slag.  Iets voor tienen floot de leidsman voor de aftrap en voor de ogen van de vele toeschouwers ontspon zich een duel dat zich hoofdzakelijk op het middelste gedeelte van het veld ( het middenveld) afspeelde. Na een kleine 20 minuten spelen dwarrelde een bal van grote afstand in de rechterbovenhoek boven aanvoerder/ keeper Dewy. 0-1. Mooi doelpunt alleen jammer dat het er eentje voor de tegenpartij was.  Ook jammeer omdat tot op dat moment de strijd aardig gelijk op ging. Weer wat later zag, Kimberley, ondanks de stralend blauwe lucht ineens allemaal sterretjes ( en dan bedoelen we niet onze speelsters) wat haar noopte haar plaats op het middenveld ( tijdelijk)  te verlaten en plaats te maken voor Denise. T.P.O. voetbalde iets makkelijker , maar echt dreigend werd het bijna nooit en ook "wij"kwamen niet echt tot doelpogingen waar de doelvrouwe van de tegenpartij slapeloze nachten van zou kunnen krijgen in de toekomst. Zo brak de rust aan met een 0-1 achterstand.

In de rust het een en ander doorgesproken, het een is de moeite niet waard en het ander vermelden we hier niet. Met frisse moed begonnen we aan de 2e helft. Het  bleek al snel dat het vinden van het vijandelijke doel deze dag een probleem zou worden. Veel verder dan wat schotjes en / of bijna schotjes kwamen we niet. De laatste bal, de voorzetten ,misten te vaak de precisie die nodig is om tot een goed schot te kunnen komen. Uit een tegenaanval scoorde T.P.O. zelfs de 0-2 en toen wist een ieder die de geel zwarten een warm hart toe draagt , dat het moeilijk zou worden om een punt laat staan punten aan deze wedstrijd over te houden. Het spel golfde nu op en neer en het was T.P.O. dat bij een van de aanvallen op uiterst fraaie wijze de 0-3 aantekende. Met nog 5 minuten op de klok werd de missie een gelijkspel te behalen een onmogelijke. Jammer maar T.P.O. was net iets beter en toonde meer slagkracht en won dus uiteindelijk verdiend. Met dank aan de scheidsrechter voor zijn goede leiding en aan Jeroen voor zijn foutloos assisteren van de man in het zwart.

Dinsdag en donderdag trainen. De training is immers de basis van de wedstrijd. De wedstrijd van a.s. zondag uit tegen D.I.A. is verschoven ( 99% ) naar donderdag 13 oktober. Aanvang: 20.00 uur.