Dankwoord spelers JO-19

Op 26 mei en op 2 juni stonden er voor de JO19-1 belangrijke wedstrijden op het programma. We konden het kampioenschap binnen halen en de week erna de magische dubbel binnen slepen.
En het is ons gelukt. Via deze weg willen wij, de spelers van de JO19-1, dan ook een aantal mensen bedanken voor hun inzet en hulp.

Uiteindelijk is iedereen voor ons belangrijk geweest.
We hebben een beetje een rommelige start van het seizoen gehad door wisseling van trainers en leiders en wat spelers die wel of niet wisten of ze door wilden gaan, maar uiteindelijk heeft iedereen zijn schouders eronder gezet en hebben we een seizoen perfect af kunnen sluiten.

De kampioenschap match was al een wedstrijd op zich, wastas niet bij en Aron die zijn enkel brak. Het feest was er niet minder om. Bij terugkomst op het sportpark zijn we gehuldigd en hebben we een goed feestje kunnen vieren. Daarbij natuurlijk de geel-zwarte bloemen niet te vergeten die we in ontvangst hebben mogen nemen van voorzitter Frans.

En de week erna, de bekerfinale. Ook dat was voor ons bij aanvang al een feest. Een grote bus geregeld, veel supporters langs de lijn en een ontlading toen de dubbel dan eindelijk een feit was.

Voor ons als team is het een super seizoen geweest.
Daarom bedanken wij Lendie Wintermans, Alfred Wagemakers, voorzitter Frans Gemen, onze supporters en iedereen die op wat voor manier dan ook dit seizoen betrokken is geweest bij de JO19-1.

Dankzij jullie is het seizoen geslaagd geweest.