Eerste line-up Be-Ready pupillen

Op 10 februari was het dan zover..... de eerste line up van Be-Ready pupillen.
 
Elf enthousiaste Be-Ready pupillen verzamelden zich op het terrein van Be Ready rond 13.30 uur . 
De middag begon met het verzamelen in de kleedkamer waar de spanning te voelen was. Niet voor de line up maar de penalty's die genomen moesten worden. De vraag die direct kwam  "is de keeper goed?"  Nou, we hebben hem net gezien, Jordan is er klaar voor om jullie ballen te stoppen, was het antwoord.

Ondanks dat de weergoden ons niet goed gezind waren, was de strijd er niet minder om.  Om en om schoten de meiden en jongens de bal... en de spanning was te snijden. Ouders stonden hun nagels af te bijten langs de lijn of hun zoon/dochter de winnaar zou worden. Maar dan was daar uiteindelijk een winnaar namelijk Thijs Groen, maar wel met de hete adem van Yannick Tak, Anna Prins, Julie Tak, Tirza van den Wassenberg Ronja Blok, Sven Wolthuis, Isa de Rooy, Valentijn Hogesteger, Luke de Graaf en Manou Floren in zijn nek.
 
En daarna was het wachten op het spannende moment, de spelers van Be Ready 1…  en wachten duurt lang, maar met een grapje en grolletje stilden we de tijd tot het moment van de waarheid.
 
De spelers kwamen uit de kleedkamer en de handen van groot en klein smolten samen. Ik weet niet wie er meer genoot op dat moment, de senioren of de kleine “kids” .......
Met het Be-Ready lied op de achtergrond liepen ze het veld op voor hun eerste line-up.


 
Nog snel een foto en toen kwamen de mannen van Dussense Boys langs en verdwenen de pupillen in de bestuurskamer. 
De ruimte waar ze normaal gesproken nooit kwamen was nu hun domein en vol spanning stonden ze voor het raam te kijken. 
De kids kregen nog een mooi aandenken aan deze dag en na de uitreiking van de penalty bokaal, gingen ze weer naar hun ouders.
 
 
Bedankt dat jullie er waren!