Versterkingen Be-Ready seizoen 2022-2023

Komend seizoen 2022-2023, komen Daan Potter, Jilles Verbeek en Krijn Visser Be Ready versterken. Deze drie vrienden spelen nu bij TSC.

Daan is begonnen met voetballen bij Irene in zijn woonplaats Den Hout. Op jeugdige leeftijd is hij naar TSC gegaan, waar hij alle hoogste jeugdteams heeft doorlopen. Daan speelt nu voor het eerste seizoen bij de senioren. Hij is een allround middenvelder met een goed rechterbeen en een energieke uitstraling!

Jilles is een linksbenige centrale verdediger, die ook linksback of verdedigende middenvelder kan spelen. Nadat hij drie jaar geleden een kruisband blessure heeft opgelopen, is hij ijzersterk teruggekomen en heeft hij zich bij TSC 019 bewezen als leider en aanvoerder van zijn team.

Krijn is een zeer talentvolle keeper, hij heeft drie jaar in de jeugdopleiding van Willem 2 gespeeld. Hij is een technisch vaardige keeper, met goede meevoetballende kwaliteiten. Deze bagage in de rugtas, gecombineerd met zijn winnaarsmentaliteit maakt hem een aanwinst voor Be-Ready.

Daan, Jilles en Krijn, van harte welkom bij Be-Ready, we wensen jullie heel veel plezier en succes bij onze mooie club.⚽

 

Technische commissie Be Ready.