Nieuw meidenteam van Be-Ready wint meteen!

Op zaterdag 8 september speelde het nieuwe meidenteam MO11 van Be-Ready voor de tweede keer samen een wedstrijd. Dit keer moesten ze uit spelen voor de beker bij de meiden van Sleeuwijk.
Het MO11 team van Be-Ready is samengesteld uit meiden die al voetbalden aangevuld met meiden die pas een paar keer hebben getraind. De tegenstander had een team dat bestond uit meiden die al langer voetbalden en de verwachtingen waren zodoende niet erg hooggespannen. Lekker voetballen, lol maken en er met zijn allen tegen aan, was de insteek.

Sleeuwijk kwam zoals verwacht snel op voorsprong, maar daarna waren het de meiden van Be-Ready die karakter toonden. Ze kwamen gedurende de eerste helft steeds meer in hun spel en wisten zelfs te gaan rusten met een 1-2 voorsprong.
De tweede helft golfde het spel op en neer en waren de teams aan elkaar gewaagd. Tien minuten voor tijd was de stand dan ook 4-4. De meiden van Be-Ready pepten elkaar nog een laatste keer op en met twee hele mooie uitbraken wisten de meiden met een eindstand van 4-6, de punten mee naar Hank te nemen.
Een fantastische start voor een leuk nieuw meidenteam wat nog wat versterking kan gebruiken.
Heb je ook zin om met meiden van 8-11 jaar een balletje te trappen? Kom dan eens kijken naar een van de trainingen op maandag en woensdag van 18.30-19.30 uur op sportpark De Schiethoek in Hank.