Bezoekersinformatie

Je bent van harte welkom bij v.v. Be-Ready. Één van de kernwaarden van v.v. Be-Ready is gastvrijheid en die waarde willen we ook graag overbrengen op onze tegenstanders. Op deze pagina vind je daarom alle informatie die je nodigt hebt wanneer jullie team op bezoek komt bij v.v. Be-Ready.

Rookvrije voetbalvereniging

v.v. Be-Ready is een rookvrije voetbalvereniging. 
Een voetbalvereniging is een belangrijke plek waar kinderen en volwassenen elkaar ontmoeten, elkaar aanmoedigen en van elkaar leren. En goed voorbeeld, doet goed volgen. Roken op het sportcomplex “De Schiethoek” is derhalve niet toegestaan!

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid op Sportpark “De Schiethoek”. Op deze website vind je meer informatie over parkeren en een routebeschrijving.

Melden bij aankomst

Alle teams kunnen zich bij aankomst melden in de kantine, die je vindt als je door de poort gaat aan de linkerzijde. Voor iedere trainer/leider staat er een bakje koffie of thee klaar in de kantine.

Kleedkamers

De kleedkamers bevinden naast de kantine en onder de tribune. Welke kleedkamer er voor jullie team is gereserveerd kun je aflezen op het informatiebord bij de kantine. In iedere kleedkamer zijn minstens 4 douches, een toilet en een wastafel aanwezig. Mocht er iets niet in orde zijn, dan kun je dit aangeven bij de materiaalman. Het is overigens ten strengste verboden om alcoholische dranken te nuttigen in de kleedkamers!

Velden

Ons sportpark heeft drie wedstrijdvelden (waarvan het hoofdveld een kunstgrasveld is) en een trainingsveld. Op het kunstgrasveld mag alleen worden gespeeld met daarvoor aangepast schoeisel. Lees hiervoor de regels omtrent het gebruik van ons kunstgrasveld.


 

Warming-up

Bij wedstrijden die worden gespeeld op het hoofdveld mag er ook worden warmgelopen op dat veld. Bij wedstrijden op veld 2 en 3 kan het trainingsveld worden gebruikt voor de warming-up.

Blessures

Loop je zelf of loopt één van je teamgenoten een blessure op tijdens je bezoek aan v.v. Be-Ready en heb je iets nodig? Bij de materiaalman of in de kantine kun je ijs halen of, bij ergere blessures, professionele hulp worden gewaarschuwd. Uiteraard kan het team van v.v. Be-Ready waartegen je speelt je hierbij ook helpen

 

AED.

Onze club is in het bezit van een Automatische Externe Defibrillator. Misschien kent u dit apparaat beter als een AED, een apparaat dat electrische stroomschokken geeft bij een hartstilstand. Voor het gebruik van dit apparaat zijn diverse vrijwilligers opgeleid. Indien het vermoeden bestaat dat men de AED nodig heeft waarschuw dan direct de kantinebeheerder.

 

Scroll naar top

Loodgieter Den Haag

- loodgieter rotterdam spoed
Facebook
Instagram