Normen en waarden bij Be-Ready

“Dat zien we graag bij Be-Ready”

Dit kan de slogan zijn van het onderwerp Normen & Waarden. Een onderwerp dat nu bij ons op de agenda staat. Het bestuur heeft in de Algemene Ledenvergadering op 17 november jl. aangegeven hier een start mee te willen maken.
Om te komen tot een breed draagvlak is besloten een klankbordgroep te starten. Een groep van personen die Be-Ready een warm hart toedraagt.

Normen en waarden is ook iets dat je niet oplegt, normen en waarden zijn we zelf. Daar is iedereen zelf ook verantwoordelijk voor! De groep gaat bestaan uit ca. 10 personen, aangevuld met een kleine afvaardiging vanuit het bestuur. De kick-off heeft plaats in februari 2018.
Heb je goede ideeën over dit onderwerp en wil je hier graag over meepraten, meedenken en meebeslissen, meldt je dan aan voor 31 december 2017 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het bestuur maakt, als het nodig is, een selectie uit de aanmeldingen. Je krijgt altijd bericht of je wel of geen lid bent geworden van deze klankbordgroep.

Het bestuur