Bouw nieuwe kleedkamers bij hoofdveld

Op 12 oktober jl. is een extra Algemene Leden Vergadering (ALV) gehouden. De agenda van deze vergadering bevatte slechts 1 onderwerp, en wel de bouw van de nieuwe kleedkamers met overkapping bij het hoofdveld.

De ALV is door het bestuur uitgeschreven en gehouden omdat we ons dienen te houden aan de bepalingen die vastliggen in onze statuten.
De vergadering heeft het bestuur toestemming gegeven om te handelen conform artikel 10 lid 4 van genoemde statuten. Dit betekent dat “het bestuur bevoegd is te besluiten tot het aangaan van overeenkomsten tot verkrijging, vervreemding of bezwaring van registergoederen”.

In dit geval is het registergoed de kleedkamer met overkapping. Deze bouw kost geld, veel geld. Meer geld dan we zelf beschikbaar hebben.
Het totale bedrag wordt, eenvoudig gezegd, betaald uit 2 potjes:
1. Het saldo van het reservepotje van Be-Ready bij de gemeente Werkendam
2. Het meerdere van de investering boven het saldo in punt 1

De volgende stap in de procedure gaat over punt 2 hierboven. Zoals in de vergadering aangegeven ligt de totale investering  voor onze vereniging boven het in de statuten genoemde maximum van € 25.000.
Hiermee informeren wij jullie, onze leden, over het voornemen van het bestuur om een overeenkomst (of overeenkomsten) aan te gaan die dit bedrag te boven gaan. Overeenkomst(en) enkel en alleen om deze bouw te financieren.

Als je het hier niet mee eens bent kun je dit binnen 4 weken na publicatie laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Met vriendelijke groet,
het bestuur