Eerste tussenstand Grote Clubactie 2018

Graag maken we de eerste tussenstand van de Grote Clubactie 2018 bekend! En het is een voortvarende start. Inmiddels zijn er al 735 loten verkocht. De Grote Clubactie is nog volop aan de gang dus we hebben nog tijd om ons doel te bereiken. Heb jij al loten verkocht?

DOEL: nieuwe (trainings-)materialen en leuke activiteiten voor de jeugd

Het doel is om dit jaar 1250 loten te verkopen. Met de opbrengst van de loten kunnen we het komende seizoen nieuwe (trainings-)materialen aanschaffen en leuke activiteiten voor de jeugd organiseren.

 

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen?
Lever het (bij voorkeur volle) boekje dan vóór 4 november in bij je trainer en/of leider. Hij/zij zorgt dat het verder in orde komt. Wil je meer verkopen? In het ballenhok kan je een nieuw boekje ophalen.

Dit jaar verkopen we ook SUPERLOTEN
Ook sponsoren, bedrijven en (senioren) elftallen kunnen meedoen aan de Grote Clubactie. Speciaal hiervoor is het SUPERLOT in het leven geroepen.
Het SUPERLOT vertegenwoordigt 50 reguliere loten voor de prijs van €150,00. Deze leuke vorm van minisponsoring draagt natuurlijk extra bij aan onze gewenste opbrengst. Een aantal bedrijven en seniorenteams hebben inmiddels een SUPERLOT aangeschaft. Wie volgt?

 

Niet alleen bij het kopen van een lot maak je kans op mooie prijzen, ook jij als verkoper kan beloond worden met mooie prijzen.

 

·        Verkoop 20 loten en ontvang een entreekaart! Bij 20 of meer verkochte loten krijg je van de Grote Clubactie een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Optisport of Avontura. Ook ontvang je een tweede artikel gratis bij masita.com.

 

·        Lotenverkoper #1 Ben jij degene die de meeste loten verkoopt voor v.v. Be-Ready? Dan ontvang jij een speciale winnaarsprijs!

 

·        Teamuitje voor best verkopende jeugdteam Het team wat (gemiddeld) de meeste loten heeft verkocht kan een leuk teamuitje verwachten! Zorg er daarom voor dat je je teamgenoten enthousiasmeert om zoveel mogelijk loten te verkopen.

 

Heb je vragen over de Grote Clubactie?

 

Neem dan contact op met de jeugd activiteiten commissie: Anger van Oord, Mariëlle Smits, Marieke van Dongen, Angelique Molenaar of Christel Blok.

 

Alvast hartelijk dank voor uw steun aan onze mooie club V.V. Be-Ready!