Bezoekersinformatie

Bezoekersinformatie

Één van de kernwaarden van vv Be-Ready is gastvrijheid en die waarde willen we ook graag overbrengen op onze tegenstanders. Op deze pagina vind je daarom alle informatie die je nodigt hebt wanneer jullie team op bezoek komt bij vv Be-Ready.

Parkeren:

Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein bij vv Be-Ready. Op deze website vind je meer informatie over parkeren en een routebeschrijving.

Melden bij aankomst:

Alle teams kunnen zich bij aankomst melden in de kantine, die je vindt als je door de poort gaat aan de linkerzijde. Voor iedere trainer/leider staat er een bakje koffie of thee klaar in de kantine.

Kantine:

In de gezellige kantine van vv Be-Ready is altijd een groot assortiment drankjes en snoepgoed te verkrijgen. Daarnaast kun je er broodjes en snacks krijgen, wanneer de keuken geopend is. We vinden het gezellig als jullie na een wedstrijd nog een drankje komen drinken in de kantine. Op zondagmiddag staat bovendien altijd Eredivisie Live aan. Het is alleen toegestaan om in de kantine gekochte glazen met drank in de kantine en onder de overkapping te consumeren. Uiteraard is het verboden om van huis meegebrachte alcoholische dranken op ons sportpark te nuttigen.

Kleedkamers:

De kleedkamers bevinden naast de kantine en onder de tribune. Welke kleedkamer er voor jullie team is gereserveerd kun je aflezen op het informatiebord bij de kantine. In iedere kleedkamer zijn minstens 4 douches, een toilet en een wastafel aanwezig. Mocht er iets niet in orde zijn, dan kun je dit aangeven bij de materiaalman. Het is overigens ten strengste verboden om alcoholische dranken te nuttigen in de kleedkamers!

Velden:

VV Be-Ready heeft drie wedstrijdvelden, waarvan het hoofdveld een kunstgrasveld is, en een trainingsveld. Op het kunstgrasveld mag alleen worden gespeeld met daarvoor aangepast schoeisel.

Warming-up:

Bij wedstrijden die worden gespeeld op het hoofdveld mag er ook worden warmgelopen op dat veld. Bij wedstrijden op veld 2 en 3 kan het trainingsveld worden gebruikt voor de warming-up.

Blessures:

Loop je zelf of loopt één van je teamgenoten een blessure op tijdens je bezoek aan vv Be-Ready en heb je iets nodig? Bij de materiaalman of in de kantine kun je ijs halen of, bij ergere blessures, professionele hulp worden gewaarschuwd. Uiteraard kan het team van vv Be-Ready waartegen je speelt je hierbij ook helpen.

AED:

VV Be-Ready is in het bezit van een Automatische Externe Defibrillator. Misschien kent u dit apparaat beter als een AED, een apparaat dat electrische stroomschokken geeft bij een hartstilstand.  Voor het gebruik van dit apparaat zijn diverse vrijwilligers opgeleid. Indien het vermoeden bestaat dat men de AED nodig heeft waarschuw dan direct de kantinebeheerder.